Waarom The Learning Hub?

Het team vertelt het je zelf!

The Learning Hub is voor mij een ideale werkplek. Ik word omgeven door een enthousiaste bende collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan. Door onze kennis en kunde samen te leggen, halen we het beste in elkaar naar boven. Een veilige omgeving waar je leert uit je fouten en waar altijd ruimte is voor eigen initiatieven of nieuwe manieren van werken. Bij nieuwe ideeën is de leuze: “Laten we het eens proberen!”. Was het toch niet zo’n goed idee, dan hebben we er alvast uit geleerd. Los van de fijne collega’s en werkomgeving is er ook veel afwisseling in de job. Iedere klant heeft andere noden en komt naar ons toe met verschillende thema’s. Heel uitdagend om je telkens opnieuw in deze nieuwe topics in te werken en samen met de klant naar het beste product te zoeken. Tot slot is de flexibiliteit in werkuren en werkinvulling een grote pro. Gaat het even wat minder dan kan je eens gaan wandelen om je gedachten te verzetten en werk je later met een frisse blik verder. Avond- of ochtendmens? Geen probleem. Je werkt wanneer het voor jou het beste aanvoelt zonder nauw contact met je collega’s te verliezen.

Sofie

De ideale job is voor iedereen uiteraard verschillend, maar ik heb die van mij gevonden bij The Learning Hub. Ik krijg er de kans om mezelf verder te ontwikkelen, mag steeds verbeteringsvoorstellen op tafel gooien dankzij onze open feedback cultuur en kan flexibel omgaan met mijn werklocatie/werkuren. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook de nodige aandacht voor informele teamactiviteiten. Dit in combinatie met de enorme variatie die je hebt als consultant maakt het voor mij de perfect match. Klinkt dit ook voor jou als muziek in de oren? 

Lynn

Een job vinden die bij jou past is uiteraard nooit gemakkelijk, toch heb ik het gevoel dat ik bij The Learning Hub helemaal op mijn plaats zit. Vanaf je eerste dag word je actief betrokken bij lopende projecten waardoor je onmiddellijk je stempel kan drukken. Hier is natuurlijk in de eerste weken nog een leerpad aan verbonden, maar door de omkadering en flexibiliteit die worden aangeboden zal je er zeker niet alleen voor staan!

Brent

The Learning Hub is een organisatie met een heel groeigerichte en open bedrijfscultuur, wat me van bij de start aansprak. Je mening en kritische blik worden er niet alleen graag gehoord, maar ook gestimuleerd. De hands-on aanpak zorgt ervoor dat we niet bij de pakken blijven zitten, maar maakt het ook mogelijk om verbeteringsvoorstellen al op korte termijn door te voeren in de werking van de organisatie.

Anouk

Voor mij is werken bij The Learning Hub echt de max omdat je tegelijkertijd op een gestructureerde manier kan werken, en toch je dagen zelf invulling kan geven. Daarnaast maakt de flexibiliteit die ik krijg het mogelijk om mijn vrijetijdsbestedingen optimaal te combineren met mijn werk!

Laura

Wat voor mij echt belangrijk is in een job is flexibiliteit, maar vooral variëteit in het takenpakket en dat heb je bij The Learning Hub zeker! Elke week krijg je nieuwe taken waardoor je in sneltempo veel kunt bijleren. Dat je steeds nieuwe kennis kunt opdoen is voor mij echt een groot pluspunt; wie leert er nu niet graag bij? Daarnaast is het heel fijn om in team te werken. Met vragen kan je immers altijd bij iemand terecht.

Sofie

Bij The Learning Hub werk je samen met fantastische collega’s. Iedereen staat klaar voor elkaar en er is een sterk gevoel van verbondenheid onder de collega’s. Er is een heel open cultuur en je geeft zelf aan welke richting je uit wil gaan. Je krijgt dan ook de kans om te groeien en bij te leren.  Er is veel flexibiliteit en je krijgt verschillende uitdagingen. De variatie in taken, maar ook in klanten en organisaties, zorgt ervoor dat het nooit saai wordt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid toegewezen en krijgt ‘ownership’ over de verschillende projecten, maar je kan altijd terugvallen op je collega’s als je ergens tegenaan loopt. Doordat we deel uitmaken van de Cronos Groep, pik je af en toe ook iets op van de expertises van de andere bedrijven. We gaan ook als team de uitdagingen aan en gaan geen enkele vraag van de klant uit de weg. We werken hard, maar met véél plezier.

Evy

Ik waardeer dat iedereen binnen The Learning Hub uitgenodigd wordt om dit bedrijf vorm te geven. Dit biedt de kans om jouw expertise in te brengen of verder te ontwikkelen. Er zijn altijd nieuwe en diverse projecten bij verschillende waardoor het nooit zaai wordt.

Heel belangrijk voor mij is de goede werksfeer/cultuur onder alle collega’s. Als je werkt bij The Learning Hub krijg je veel vertrouwen en flexibiliteit.

Andreas

Voor mij biedt The Learning Hub in alles de perfecte balans:

  • zelfstandigheid & teamwork
  • flexibiliteit & structuur
  • variatie & vertrouwdheid 
  • work & fun

Als team gaan we telkens nieuwe uitdagingen aan, waardoor we ons nooit vervelen. Creativiteit en kwaliteit zijn daarin de rode draad, waardoor je ook nog eens superveel bijleert on the job!

Marian

Wat ik het meest kan appreciëren aan hoe The Learning Hub werkt is onze transparantie, betrokkenheid en rechtvaardigheid. Wat we doen, doen we met een reden. Die reden wordt gedeeld of hebben we samen gevormd. Dat maakt het ook als Managing Partner enorm aangenaam om te werken bij en voor The Learning Hub.

Joke

Het ‘leren’ zit ons in het DNA: we zijn een groep nieuwsgierige en leergierige mensen bijeen, die elke dag hard werken, maar daar ook van genieten, want wat we doen, is gewoon leuk :D!

Natasja

Toen ik een dik jaar geleden begon te werken als instructional designer bij TLH voelde ik me meteen thuis. Het is fijn om deel uit te maken van een topteam waar iedereen steeds voor elkaar klaarstaat! Ook het takenpakket is gevarieerd (van analyse, storyboarden tot development), net als de zeer uiteenlopende projecten waaraan we als team mogen werken. We mogen best fier zijn op ons klantenbestand! En je krijgt bovendien veel flexibiliteit. Dit werkt motiverend!

Caroline

Bij The Learning Hub voel ik mij volledig thuis. Er heerst een open, transparante cultuur met aandacht voor ieders sterktes waardoor we continu beter worden in wat we doen. We stemmen als team af hoe we resultaten gaan bereiken, we werken zowel samen als zelfstandig en dit met respect voor elkaar en onze klant. Ik ben vorig jaar gestart tijdens de eerste lockdown en nu, een jaar later, heb ik de collega’s slechts 3-4 keer live gezien, maar ondanks deze omstandigheden, voel ik mij een waardevol teamlid, heb ik mij goed kunnen inwerken en weet ik dat ik op heel het team kan rekenen!

Liesbet

Kriebelt het, net zoals bij mij, om naar het buitenland te gaan? Wil je graag vanop afstand (lees: vanuit een ander land) werken? Kan je om 5u niet meer slapen en sta je te springen om aan je werkdag te beginnen? Of is het eerder andersom en slaap je graag uit om daarna uitgebreid te ontbijten vooraleer je je collega’s begroet? Dan ben je bij The Learning Hub aan het juiste adres! Work life balance dragen we hoog in het vaandel en samen met het team bekijken we wat mogelijk is zodat jij niet alleen bij de job past, maar de job ook bij jou. De toffe collega’s krijg je er gratis bovenop.

Liesah

Toen ik enkele jaren geleden koos voor The Learning Hub, kon ik mij niet voorstellen hoe thuis ik me zou voelen op m’n “eerste echte werkplek”. Er zijn zoveel redenen waarvoor ik blijf kiezen voor TLH, maar voor jullie gemak som ik mijn top 5 op:

  • Een groep collega’s die stuk voor stuk willen groeien maar ook elkaar willen helpen groeien. Zowel tussen de takken van het bedrijf, projectafhankelijk maar ook in functie van je persoonlijke ontwikkeling (hello RACI’s!).
  • Een vlakke organisatiestructuur waardoor ideeën en verbetervoorstellen snel kunnen opgepikt en uitgetest worden (“Kom, we proberen dat gewoon 2 weken en evalueren met z’n allen achteraf!”).
  • Aandacht voor work-life balance (en nee écht, niet alleen omdat het goed klinkt 😉). Of het nu gaat om kindjes, passieprojecten, sporten… als het past in de planning, wordt er rekening mee gehouden.
  • Agile werking waardoor je tegelijkertijd op verschillende projecten kan werken en dus écht in team werkt, constant van elkaars expertise leert, en veel variatie hebt.
  • Cultuur van vertrouwen: iedereen vertrekt van het idee dat we er als team keihard voor willen gaan en de klant het best mogelijke eindproduct willen afleveren. Die positieve insteek zorgt ook voor de goeie sfeer die er heerst in elk team.
Elizabeth

Werken bij TLH is voor mij de ideale mix tussen uitdagend werk vol leermogelijkheden en toch aandacht voor een goede work-life balans.

Enerzijds zijn we een jonge en dynamische groep mensen van verschillende achtergronden die de handen uit de mouwen steken om zaken aan te pakken. Werk zien liggen en goesting hebben om erin te vliegen zijn toch wel voorwaarden om voor TLH te werken. Enkel op die manier kunnen we de kwaliteit bieden aan onze klanten die we willen bieden.

Anderzijds is er heel veel begrip voor flexibiliteit als je die nodig hebt. Kinderen gaan afhalen aan de schoolpoort, ‘s middags in het zonnetje met je hond gaan wandelen, privé-afspraken tijdens de werkuren … niemand zal je er raar voor bekijken als je dit goed afstemt met je collega’s.

PS: Ons Fantastic Fun Ensemble doet prachtig werk om ook op een wat minder serieuze manier de collega’s te leren kennen: virtueel ‘speeddaten’ of Time’s up spelen tijdens corona … De familiedag, het teamweekend en het sinterklaasfeest zijn ook elk jaar weer toppers!

Hannes

Het lijkt misschien alsof we het er allemaal nogal dik op leggen. Zo goed kan een werkgever toch niet zijn? Maar toch wel 😊. ik kan alleen maar zeggen “Het is hier echt heel goed!” Ik werk hier dan ook ontzettend graag. Dit is mijn eerste werkgever en ik had nooit gedacht zo met mijn gat in de boter te kunnen vallen als jonge snotneus. Ondertussen verbaas ik me al 6 jaar (en counting) over het warme nest waarin ik, samen met de collega’s, ben beland! Ik doe ondertussen iets helemaal anders dan waarvoor ik initieel ben aangenomen. Ook dat had ik totaal niet verwacht, maar het maakt het leven toch oh zo plezant!

Anneleen

Ben jij The Learning Hub materiaal?